AN-225

După cum a raportat UNIAN, pe 27 februarie, ca urmare a unui atac al ocupanților ruși pe aeroportul din Gostomel, AN-225 Mriya, cea mai mare și cea mai mare aeronavă care transportă mărfuri din istoria aviației mondiale, a fost distrusă. Și acum au apărut noi detalii despre acest incident. Se pare că transportul ar fi putut fi salvat și cu o lună înainte de începerea războiului. Cu toate acestea, conducerea Întreprinderii de Stat Antonov a preferat să fugă și să nu facă nimic.

Informațiile despre evacuarea eșuată a AN-225 “Mriya” au fost împărtășite de fostul căpitan al aeronavei Dmitry Antonov. El a postat un videoclip pe canalul său de YouTube în care a raportat următoarele detalii: “de ce a rămas avionul în Gostomel? Pentru că nu a existat nicio decizie de a muta avionul în niciun loc, să fie Polonia, cel mai apropiat aeroportRzeszow, Leipzig. De Ce Leipzig? Da, pentru că pe 26 ianuarie a existat un apel către marele nostru șef al Întreprinderii de Stat Antonov din partea reprezentanților NATO și NSPA că ne oferă, în lumina evenimentelor viitoare, să ne mutăm întreaga flotă la Leipzig cu tot personalul, echipajul, piesele de schimb. Nu a existat niciun răspuns la această întrebare.”

“Cred că nu s-a luat nicio decizie cu privire la transfer, deoarece nu a existat un management de vârf al companiei noastre, care vesel, cu două săptămâni înainte de război, a mers cu toții la Leipzig și a “ocupat”, înainte de război, biroul ALS. Gândește. Decide. Există un loc pentru a găsi motive, legături cu Federația Rusă”, a continuat Dmitri Antonov.

Comentariile oficiale cu privire la acțiunile conducerii Întreprinderii de Stat Antonov și refuzul de evacuare nu au fost încă primite. Cu toate acestea, această situație trebuie în mod clar investigată.

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.