În ciuda celei de-a 11-a Zile de ocupație, există căldură, energie, Alimentare cu apă în Energodar/fotografii din rețelele sociale

în Energodar, ocupanții atacă civilii.

Acest lucru a fost anunțat în timpul teledonului informațional de către primarul Energodar Dmitry Orlov.

Potrivit acestuia, ocupanții ruși au oprit sistemul de avertizare, care a avertizat cetățenii despre pericol, despre amenințarea aeriană.

“Nu avem nici o modalitate de a ghici ce, când și unde se întâmplă acolo… Ocupanții conduc în jurul orașului în timpul zilei, verifică mașinile, sparg geamul din față dacă este colorat, iau dispozitivele mobile. Există deja cazuri de atacuri asupra civililor. Se întâmplă o anarhie completă”, a spus primarul.

Orlov a mai spus că, în ciuda celei de-a 11-a Zile de ocupație, există căldură, energie și alimentare cu apă în Energodar. De asemenea, potrivit acestuia, cetățenii au primit marfă umanitară.

În plus, primarul a subliniat că starea de spirit a locuitorilor din Energodar nu s-a schimbat.

“Poziția patriotică s-a întărit chiar, pentru că vedem ce fel de oameni sunt și ce fac. Sperăm că vom câștiga mai repede, vom restabili toate acestea și vom reveni la viața normală!”,- a rezumat el.

după cum a raportat UNIAN, ieri serviciul de presă al Energoatom a declarat că ocupanții ruși care au confiscat centrala nucleară Zaporozhye din Energodar intenționează să detoneze muniția direct vizavi de unitatea de alimentare.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.