a identificat un lunetist rus care a ucis un civil în regiunea Kiev/foto Irina Venediktova /Facebooka identificat un lunetist rus care a ucis un civil în regiunea Kiev/foto Irina Venediktova /Facebook

A fost posibil să se identifice lunetistul rus care a ucis un civil în regiunea Kiev. Acesta este Oleg Ilyin, un lunetist al celei de-a 15-a brigăzi motorizate separate “Alexandrian” a armatei a 2-a de arme combinate de Gardă din Districtul Militar Central al Forțelor Armate ale Federației Ruse.

Acest lucru a fost raportat de către Procurorul General Irina Venediktova.

Potrivit acesteia, Ilyin a servit într-o brigadă care face parte din așa-numitele trupe rusești de “menținere a păcii”. Procuratura Regională Kiev și anchetatorii SBU a stabilit identitatea lui că, în luna februarie, în timpul ocupației din satul Pobeda în regiunea Kiev.

“Acest” pacificator ” rus a ucis un civil local de 53 de ani. Un cetățean neînarmat tocmai se întorcea acasă. Nu a existat niciun contact cu bărbatul timp de câteva zile, până când un prieten și-a găsit corpul cu un glonț prin cap într-un parc lângă pozițiile în care invadatorii erau de serviciu. Ocupanții nu au permis sătenilor să ridice victima încă 9 zile. Abia atunci a fost permis să fie îngropat în locul indicat de ei în același parc”, a spus Venediktova.

Anchetatorii au adunat suficiente dovezi pentru ca acest militar rus să primească statutul de suspect care încalcă legile și obiceiurile războiului, legate de crima premeditată.

Citește și:  parașutiștii ucraineni au amestecat echipamentul rusesc cu solul (foto) Parașutiștii ucraineni au amestecat echipamentul rusesc cu solul (foto) Venediktova a numit generalul-maior al poliției ruse, care a condus jaful centralei nucleare de la Cernobîl Venediktova a numit generalul-maior al poliției ruse, care a condus jaful centralei nucleare de la Cernobîl Masacrul Butch: experții au stabilit primele identități ale victimelor Masacrul Butch: experții au stabilit primele identități ale victimelor  câștigați pe munte: OGPU a înregistrat zeci de infracțiuni pentru afaceri cu ajutorul umanitar “Ei câștigă pe munte”: OGPU a înregistrat zeci de infracțiuni pentru afaceri pe “Ajutor Umanitar”  primul caz de agresiune pe scară largă a Federației Ruse: un act a fost trimis instanței împotriva generalului ocupant Primul caz de agresiune pe scară largă a Federației Ruse: un act a fost trimis instanței împotriva generalului ocupant

după cum a raportat UNIAN, au fost identificați polițiștii ucraineni din regiunea Donetsk și Mariupol, care au dezertat voluntar de partea ocupanților ruși.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.