invadatorii au distrus stațiile de epurare a apelor uzate în Zaporozhye/fotografie de Alexander Starukh

Invadatorii au tras la instalațiile de tratare a atelierului Operațional Vasilyevsky de alimentare cu apă și canalizare (regiunea Zaporozhye).

Acest lucru a fost anunțat de către președintele Zaporozhye Administrația Regională de Stat Alexander Starukh.

“Ca urmare a bombardării de către trupele ruse a instalațiilor de tratare a atelierului Operațional Vasilyevsky de alimentare cu apă și canalizare, care se află în satul Verkhnyaya Krinitsa, au fost distruse mai multe obiecte importante. Pe lângă distrugerea clădirii administrative, linia de alimentare este deteriorată. 1, care furnizează apele uzate din orașul Vasilevka către stațiile de epurare a apelor uzate, a fost, de asemenea, distrusă”, a spus el.

Starukh a explicat că, chiar și în cazul restabilirii puterii, funcționarea instalațiilor de tratare este imposibilă. Apa netratată cade direct în râu.

“În prezent, construcția și echiparea stației de pompare a apelor uzate Nr.1 necesită o restaurare majoră. Canalizare din oraș intră acum râul Nipru, fără nici un tratament. Cu prima ocazie, când accesul la aceste facilități devine disponibil, vor fi efectuate lucrări de reparații”, a concluzionat el.

ocupanții foto concediați la stațiile de epurare din regiunea Zaporozhye pe 14 martie 2022 fotografie de Alexander starukh  ocupanții foto concediați la stațiile de epurare din regiunea Zaporozhye pe 14 martie 2022 fotografie de Alexander Starukh ocupanții fotografiilor concediați la stațiile de epurare din regiunea Zaporozhye pe 14 martie 2022 fotografie de Alexander Starukh ocupanții foto concediați la stațiile de epurare din regiunea Zaporozhye pe 14 martie 2022 fotografie de Alexander starukh  ocupanții foto concediați la stațiile de epurare din regiunea Zaporozhye pe 14 martie 2022 fotografie de Alexander Starukh

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.