Zaluzhny a cerut politicienilor să nu interfereze cu armata ucraineană/foto UNIAN

Comandantul-șef al Forțelor Armate din Ucraina, Valery Zaluzhny, a cerut politicienilor din orașele din spate să nu semene ” răul El a cerut ” experților “să nu umilească armata ucraineană cu”evaluări”.

Zaluzhny a declarat Acest lucru pe pagina sa de Facebook

“vreau să fac apel la politicienii care, în timp ce se află în orașele din spate, vorbesc despre “zrad” și fac “evaluări” ale situației operaționale.

“Cu declarațiile dvs. iresponsabile, se pare că inamicul a luat ceva fără probleme sau că se presupune că se pregătește predarea țării, îi insultați pe soldații noștri”, se spune în mesaj.În același timp, el a subliniat că armata ucraineană se opune armatei, numită a doua din lume.

“Am oprit inamicul în toate direcțiile. Le-am provocat astfel de pierderi pe care nu le-au văzut niciodată și nu și-au putut imagina. Toți ucrainenii știu despre asta. Lumea știe despre asta. Vă fac apel: nu umiliți apărătorii noștri cu “evaluările experților”. Nu tu ești pe prima linie de apărare acum. Și nu copiii tăi. Fiecare ar trebui să-și facă propriul lucru. Apărăm Ucraina. Îți pasă de dezvoltarea sa și nu interferezi cu noi”, a rezumat Zaluzhny.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, consilierul șefului Biroului prezidențial, Mikhail Podolyak, a declarat că Guvernul ucrainean nu va renunța la interesele țării. Echipa de negociere știe ce face. În același timp, el a cerut să înceteze divizarea țării, altfel nu vom obține rezultatul dorit și a cerut “experților” să ia o pauză.

este demn de remarcat faptul că Podolyak și-a făcut declarația după ce Anatoly Gritsenko a scris o postare în care bănuia că Bankova duce la “capitulare” în negocierile cu Federația Rusă.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *