resursele Pro-ruse răspândesc fals despre Odessa film studio/photo UNIANResurse Pro-ruse răspândit un fals despre Studio de film Odesa/foto UNIAN

Resursele de Internet Pro-ruse au răspândit un fals despre plasarea armelor și a apărării aeriene pe teritoriul studioului de film Odessa.

Acest lucru a fost declarat jurnaliștilor de către directorul studioului Andrey Osipov.

El a menționat că pe rețelele de socializare a apărut un fel de umplutură despre prezența militarilor ucraineni pe teritoriul studioului, depozitele de arme și instalarea echipamentelor de apărare aeriană.

“Astfel de informații au apărut în unele canale de telegramă inamice. De fapt, singurul nostru echipament militar este o mașină de recuzită din cel de-al Doilea Război Mondial, care este folosită pentru filmări”, a spus Osipov.

El a explicat că acum studioul de film Odessa este în producția documentarului “Couturier militar” regizat de Bat Nedich. Alte două filme sunt în faza de editare.

“În condițiile dificile ale războiului, studioul de Film Odessa continuă procesul de film. Din motive de securitate, majoritatea angajaților lucrează de la distanță. Procesul de filmare are loc în diferite locații ale orașului și regiunii”, a spus directorul studioului.

Anterior, pe rețelele de socializare au apărut informații conform cărora locuitorii clădirilor rezidențiale înalte din apropiere (pe Bulevardul francez) își părăsesc apartamentele în masă din cauza desfășurării de arme, instalații de apărare aeriană etc. la studioul de film.

Administrația studioului de film subliniază că acesta este un fals.

Amintiți-vă că trupele ruse au invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie. Autoritățile ruse au numit Războiul din țara noastră o “operațiune specială” pentru “deznaționalizarea” populației.

În primul rând, inamicul a tras în instalații militare, apoi a atacat civili într-o serie de orașe. În special, inamicul a deschis focul asupra Odesei, au fost victime și răniți.

pe 16 mai, a devenit cunoscut faptul că apărătorii Ucrainei au doborât o rachetă de croazieră inamică de tip “X”, trasă de un luptător în direcția centrului regional.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.