recunoaștere prin luptă în zona Pokrovsky inamicul a eșuat și mediocru /foto UNIANrecunoaștere prin luptă în zona Pokrovsky inamicul a eșuat și mediocru/foto UNIAN

Apărătorii ucraineni au respins acțiunile de asalt ale ocupanților ruși în mai multe direcții.

Acest lucru este menționat în rezumatul de seară al Statului Major General al Forțelor Armate.

“În direcția Harkov, ocupanții și-au concentrat eforturile principale pe prevenirea avansării trupelor noastre. Pentru a unsprezecea oară, soldații ucraineni au respins un atac inamic în direcția Dementievka. Acum, inamicul completează proviziile și încearcă să completeze unitățile care au suferit pierderi de personal și echipament militar. Ocupanții ruși ruși au bombardat zonele așezărilor din Harkov, Dementievka, rusă și Cherkassy Tishki, Slatino, Prudyanka, Zaliman, Stary Saltov, Petrovka, Lozovaya rusă, Udy, Yavorskoye, Korobochkino și Pobeda. Au lovit cu o pereche de elicoptere Ka-52 lângă Verkhny Saltov și Petrovok”, se arată în raport.

În direcția slavă, inamicul efectuează daune de foc din artileria barilului și lansatoare de rachete multiple în zonele așezărilor Tatyanovka, Donetsk, Raygorodok, Dolina, Dibrovnoye, Kurulka, Mazanovka, Vernopolye, Gusarovka, Chepel, Velikaya Kamyshevakha, Krasnopolye și altele. El a efectuat un atac aerian lângă Mazanovka.

Apărătorii noștri au respins cu succes acțiunile de asalt în direcțiile Ivanovka și vale și, de asemenea, au condus invadatorii înapoi.

De asemenea, după cum sa menționat în Statul Major General, inamicul nu a efectuat operațiuni active în direcția Kramatorsk. Ocupanții au tras din artilerie și mortare în zonele Nikolaevka, Krivoy Luka, Seversk, Serebryanka, Verkhnekamensk și Ivano-Dariivka. Atacurile aeriene au fost înregistrate la disputat.

“În direcția Bakhmut, ocupanții au efectuat bombardamente din artilerie cu butoaie și rachete în zonele așezărilor Vyemka, Berestovoye, Belogorovka, Soledar, Bakhmutskoye, Pokrovskoye, Bakhmut, Opytnoye, Veselaya Dolina, Vershina, Mayskoye, UGLEGORSKAYA TPP, Kodema, Toretsk, Shumy, Mayorsk și Zaitsev. Un atac aerian a fost efectuat aproape de vârf.

Toate încercările de acțiuni de asalt inamice în direcțiile Văii vesele, Yakovlevka și vârfurile au fost anulate de soldații noștri cu foc bine îndreptat. Invadatorii, cu pierderi, s-au retras. De asemenea, inamicul a eșuat prost în recunoașterea bătăliei din zona Pokrovsky. În direcțiile Avdeevsky, Kurakhovsky, Novopavlovsky și Zaporizhia, inamicul a continuat să tragă din artileria de butoi și rachetă de-a lungul liniei de contact, cu o intensitate mai mică. De asemenea, a efectuat atacuri aeriene în apropiere de Maly Shcherbakov, Malaya Tokmachka, Kamensky și Novomikhailovka. El a efectuat recunoașterea aeriană a UAV-urilor lângă Novoprokopovka și Malaya Tokmachka”, spune rezumatul Statului Major General.

Citește și:  o cantitate frenetică de apărare aeriană: Danilov a povestit cum rușii păzesc Podul Crimeei Cantitatea “frenetică” de apărare aeriană: Danilov a spus cum rușii păzesc Podul Crimeei Stormtroopers din Brigada a 10-a a distrus două tancuri inamice cu echipaje (video) Stormtroopers din Brigada a 10-a a distrus două tancuri inamice cu echipaje (video) Secretarul NSDC a numit o condiție pentru încheierea ostilităților pe teritoriul Ucrainei Secretarul NSDC a numit condiția pentru încheierea ostilităților pe teritoriul Ucrainei

anterior, UNIAN a raportat deja că luptătorii AFU au învins sistemul rus de apărare aeriană Buk cu o lovitură spectaculoasă din Stugna.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.