apărătorii ucraineni au capturat o instalație rară de artilerie autopropulsată a inamicului 2C34

Într-o adresă recentă adresată poporului ucrainean, președintele Vladimir Zelensky a spus că armata inamică a devenit principalul furnizor de echipamente pentru Forțele Armate ale Ucrainei. Și este adevărat, pentru că soldații noștri captează trofee militare utile în fiecare zi. Astăzi, pe 15 martie, au reușit să recupereze de la naziștii lui Putin o instalație rară de artilerie autopropulsată 2C34″Hosta”.

După cum se poate vedea în fotografia de mai jos, echipamentul a fost deja decorat cu o inscripție elocventă. Vehiculul de luptă menționat a fost produs din 2003 până în 2008. În total, au fost produse aproximativ cincizeci de “gazde” de 2C34. Și acum unul dintre ei va trage în direcția opusă.

Acest ACS a devenit o versiune actualizată a “garoafei” 2C1 cu componente de la 2c31 “Viena”, 2c23 “Nona-SVK” și “obiect 118”. Este conceput pentru a suprima forța de muncă, lansatoare de rachete, ținte blindate, baterii de artilerie sau mortar și puncte de control la o distanță de până la 14 kilometri.

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.