apărătorii ucraineni au explodat poduri în Regiunea Luhansk pentru a opri invadatorii/foto facebook.com/GeneralStaff.ua apărătorii ucraineni au aruncat în aer poduri în Regiunea Luhansk pentru a opri invadatorii/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

Apărătorii ucraineni au aruncat în aer podurile feroviare din Regiunea Luhansk pentru a opri ofensiva invadatorilor asupra Severodonetsk și Lisichansk. A făcut parte din comunicarea dintre Rubezhny și Severodonetsk.

Anton Gerashchenko, consilier al șefului Ministerului Afacerilor Interne, a împărtășit informații despre funcționarea trupelor ucrainene în canalul său personal de telegramă. Ca o confirmare a cuvintelor sale, oficialul a postat un videoclip despre impactul asupra podului.

“Regimentul 8 al forțelor speciale, împreună cu NSU și al 15-lea SSU, pentru a opri ofensiva invadatorilor în direcția Severodonetsk și Lisichansk, au distrus podurile feroviare capturate de inamic în comunicarea cheie dintre Rubezhny și Severodonetsk din Regiunea Luhansk”, a scris Gerashchenko.

De ce apărătorii ucraineni au efectuat greva, devine clar din Declarația de ieri a șefului administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai. Potrivit acestuia, ocupanții pregătesc acum două ofensive majore în regiune. Primul este spre Severodonetsk, iar al doilea este un progres către autostrada Lisichansk—Bakhmut de la Popasnaya și Belogorovka.

Potrivit declarației Ministerului Afacerilor Interne, acum cele mai înverșunate bătălii din Donbass au loc pe teritoriul aglomerării Lisichansk— Severodonetsk — Rubezhnoye, lângă râul Seversky Donets. Este unul dintre principalele centre operaționale din est.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.