un ofițer superior al Federației Ruse a fost eliminat sub o stafidă/fotografie de REUTERS

Armata ucraineană a lichidat șeful adjunct al Trupelor de inginerie din districtul militar de Vest al Federației Ruse de lângă Izium.

Acest lucru a fost anunțat în telegrama sa de către șeful administrației militare-civile regionale din Harkov, Oleg Sinyogubov.conform datelor sale, inamicul a încercat să străpungă apărarea trupelor AFU în direcția stafidelor, dar fără succes.

În plus, armata ucraineană a lichidat un colonel, șef adjunct al Trupelor de inginerie din districtul militar de Vest al Federației Ruse, lângă Izium.

“Ocupanții au provocat 38 de artilerie, lovituri de mortar și bombardamente din MLRS în aceste zile: acestea sunt zonele Saltovka, Tsirkuny, KhTZ, Dergachi. Datorită forțelor armate ale Ucrainei, rușii și-au redus semnificativ prezența pe cer peste Harkov. Astăzi reparăm avioane de recunoaștere”, a scris Sinegubov.

Dimineața, armata ucraineană a oprit o încercare de a se infiltra în oraș de către grupurile rusești de sabotaj și recunoaștere. Au deschis focul cu mitraliere și arme de calibru mic, dar luptătorii ucraineni i-au învins pe ocupanți.

reamintim că biroul comandantului orașului rus Belgorod a lansat o anchetă împotriva a 10 militari ai Brigăzii 138 de puști motorizate care au participat activ la ofensiva ilegală de la Harkov.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.