apărătorii ucraineni au lichidat un detașament consolidat de parașutiști ruși/foto REUTERS

dintr-un detașament consolidat de parașutiști ruși care au participat la luptele din apropierea Kievului, doar unul a supraviețuit.

Acest lucru este raportat în informațiile operaționale ale Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina începând cu ora 06:00 din 20 martie cu privire la invazia rusă.

Din detașamentul consolidat al Regimentului 331 de parașutiști de Gardă Kostroma, care a luat parte la luptele din direcția Kiev, a supraviețuit un soldat, care se află acum în spital.

“Pe fondul unor astfel de circumstanțe, comanda Flotei ruse a Mării Negre ia urgent măsuri pentru a înlocui 130 de refuzeni contractuali ai Brigăzii 810 Marine cu parașutiști ai Diviziei 7 aeriene. Problema serviciului lor ulterior este decisă de FSB”, se spune în mesaj.

Statul Major General notează, de asemenea, că trupele teroriste Ruse continuă să încalce în mod deschis convențiile internaționale privind regulile de război. În special, faptele de utilizare de către sabotorii ruși a uniformei Forțelor Armate ale Ucrainei pentru acțiuni subversive și discreditante sunt înregistrate masiv.

În același timp, Statul Major General a raportat că starea, situația și natura acțiunilor forțelor de apărare nu au suferit modificări semnificative. În timpul zilei, inamicul nu a efectuat acțiuni ofensive active, a concentrat eforturile pentru refacerea pierderilor curente, restaurarea echipamentelor parțial distruse, transferarea mercenarilor militari străini lazonele de frontieră cu Ucraina, rezolvarea problemelor cronice ale forțelor de ocupație care operează pe teritoriul Ucrainei, cu logistica.

Statul Major General a menționat, de asemenea, că ocupanții ruși pe teritoriul ocupat temporar din regiunea Donetsk a anunțat un alt val de mobilizare pentru a reface corpul 1 armată. Vârsta maximă de recrutare este de până la 65 de ani.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *