în regiunea Harkov, aproape întreaga A 35-a armată combinată de arme a fost distrusă într-unul dintre orașele armata rusă, a învățat ISW/foto ilustrativă REUTERSîn regiunea Harkov într-unul dintre orașe, aproape întreaga A 35-a armată combinată de arme a Rusiei a fost distrusă, a ISW/fotografie ilustrativă Reuters

În orașul Izyum, regiunea Kharkiv, aproape întreaga A 35-a armată combinată de arme a Federației Ruse a fost distrusă din cauza faptului că comandanții erau incompetenți.

Comandanții nu au ținut cont de apelurile de luptă, artileria grea a fost reparată la momentul nepotrivit, iar unităților nu li s-a furnizat echipamentul necesar, a raportat Institutul American pentru studiul războiului (ISW), citând date de la un microblogger rus.

Potrivit acestuia, forțele ruse nu aveau, de asemenea, o comunicare eficientă cu centrele de comandă, iar ocupanții s-au bazat pe mesageri din cauza lipsei de telefoane criptate. 

Amintiți-vă că dimineața devreme, pe 24 februarie, trupele ruse au invadat Ucraina. Inamicul a aruncat mai întâi bombe asupra instalațiilor militare, apoi a atacat locuințele civililor, inclusiv în regiunea Harkov, au existat victime și răniți.

mai târziu, dușmanii au intrat în ofensivă în estul țării noastre, stafidele au fost un “punct fierbinte”.

Apărătorii Ucrainei au dat o mustrare demnă invadatorilor. Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că, începând cu 3 iunie, aproximativ 30.950 de adversari și o mulțime de echipamente inamice au fost distruse pe teritoriul nostru.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.