ocupanții l-au eliberat pe șeful departamentului de pompieri din Energodar/fotografie t.me/orlovdmytroEn ocupanții l-au eliberat pe șeful departamentului de pompieri din Energodar/foto t.me/orlovdmytroEn

Ocupanții ruși l-au eliberat pe șeful de pompieri răpit al Energodar ocupat Vitaly Troyan.

Acest lucru a fost anunțat de către primarul orașului Dmitri Orlov.

“După aproape o lună de arestare, Vitaly Troyan, evident sub presiunea Rashiștilor, a acordat un interviu jurnaliștilor pro-ruși și a mărturisit că a cooperat cu SBU și apărarea teritorială. După cum sa raportat, șeful departamentului de pompieri se va întoarce la locul de muncă în viitorul apropiat”, a scris el.

Citește și:  în direcția Zaporozhye, APU merge pe o contraofensivă-comandantul Azov În direcția Zaporozhye, APU merge pe o contraofensivă-comandantul “Azov”  linia frontală a avansat 10 kilometri: Primarul din Melitopol a anunțat abordarea dezocupării Linia frontală a avansat 10 kilometri: Primarul din Melitopol a anunțat abordarea de-ocupație

După cum a raportat UNIAN, Troyan a fost răpit pe 18 mai după o căutare în biroul său. Colegii săi au ieșit să protesteze în oraș.

Negocierile ulterioare privind eliberarea pompierului răpit în Energodar au continuat, oamenii au fost îndemnați să nu meargă la acțiuni de protest. Orlov a subliniat că acest lucru ar putea afecta negativ procesul de negocieri pentru găsirea troianului.

la începutul lunii iunie la Energodar, rușii au răpit 20 de persoane într-o săptămână, jumătate dintre ei fiind angajați ai centralei nucleare Zaporozhye.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.