aproximativ o mie de militari ruși s-au mutat spre Zaporozhye, a declarat consilierul primarului din Mariupol/foto REUTERSspre Zaporozhye s-a mutat aproximativ o mie de militari ruși, a declarat consilierul primarului din Mariupol/foto REUTERS

Marți, 19 iulie, aproximativ o mie de ocupanți ruși cu echipament militar s-au mutat în coloane spre Zaporozhye.

Majoritatea ocupanților au mai puțin de 23 de ani, unii dintre ei pot fi recruți, a scris consilierul primarului din Mariupol Pyotr Andryushchenko în canalul său de telegramă.

“Înregistrăm că armata rusă, aproximativ 1 mie de inumani, care se bazau pe granița regiunilor Donetsk și Zaporozhye din așezările de – a lungul liniei Demyanovka – Starodubovka-Zakharovka, împreună cu echipamentul militar, au părăsit parcarea dimineața și s-au mutat în coloane în direcția Zaporozhye…”,- spune mesajul.

Amintiți-vă că trupele ruse au invadat teritoriul Ucrainei dimineața devreme, pe 24 februarie, fără a declara război. Oponenții au reușit să preia controlul asupra mai multor așezări din estul și sudul statului nostru.

soldații ucraineni au dat o mustrare demnă dușmanilor. Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că, din 19 iulie, 38 mii 550 de adversari au fost deja eliminați pe pământul nostru.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *