Rusia suferă pierderi grele în luptele cu APU/facebook.com/GeneralStaff.ua Rusia suferă pierderi grele în luptele cu AFU/facebook.com/GeneralStaff.ua

Anterior, Forțele Armate ale Ucrainei au distrus două baze militare ale trupelor rusești și un depozit de muniții în teritoriile ocupate în cursul zilei de 17 iulie.

Acest lucru a fost anunțat în telegramă de către vorbitorul Odessa Ova Serghei Bratchuk.

vorbim despre bazele și compoziția BC în regiunile Luhansk și Kherson.

“Demilitarizarea Hoardei. 17.07: Alchevsk, Regiunea Luhansk. Minus baza rashistă. Azure, Regiunea Kherson. Minus baza. Kadiyivka (Stahanov), Regiunea Luhansk. Minus BK”, a scris el.

informațiile sunt clarificate, a remarcat Bratchuk. 

Citește și:  fără îndoială: expertul a explicat Dacă Ucraina poate distruge podul Crimeei “Fără îndoială”: expertul a explicat Dacă Ucraina poate distruge podul Crimeei  țările care blochează cel mai activ activele rusești sunt numite Țările care blochează cel mai activ activele rusești sunt denumite APU a dat o lovitură serioasă în spatele adânc al ocupanților din Regiunea Luhansk - OVA APU a dat o lovitură serioasă în spatele adânc al ocupanților din Regiunea Luhansk-OVA

războiul din Ucraina: date actuale

Trupele rusești continuă să avanseze în estul țării. Potrivit Statului Major General, pe 16 iulie, forțele ucrainene au respins încercările inamicului de a asalta direcțiile Slavyansk și Bakhmut.

În același timp, Forțele Armate ale Ucrainei continuă să distrugă în mod eficient depozitele de muniții inamice din teritoriile ocupate. Pentagonul consideră că ofensiva Federației Ruse a încetinit semnificativ din cauza utilizării sistemelor HIMARS de către Ucraina.

Cu o zi înainte, ministrul rus al Apărării, Serghei șoigu, a ordonat ocupanților să intensifice luptele în “toate direcțiile”, pe care jurnaliștii de la New York Times le-au evaluat ca un semnal al tranziției Rusiei la o fază mai agresivă a războiului.

în același timp, potrivit analiștilor de la Institutul pentru studiul războiului, Putin a dat ordinul de a captura Harkov, după cum reiese din intensificarea bombardarea regiunii de către trupele rusești.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.