trupele rusești continuă să avanseze în estul țării/facebook.com/GeneralStaff.ua Trupele rusești continuă să avanseze în estul țării/facebook.com/GeneralStaff.ua apărătorii ucraineni au atacat depozitele și postul de comandă al ocupanților din Regiunea Luhansk.

Acest lucru a fost anunțat în aerul libertății de către șeful Luhansk OVA, Serghei Gaidai.

“În ceea ce privește spatele adânc. În Regiunea Luhansk, forțele noastre armate au provocat daune destul de grave. Mai multe depozite au fost distruse, Centrul de comandă a fost distrus”, a spus el.

Citește și:  Rusia a mutat un număr semnificativ de nave de la Sevastopol la Novorossiysk Rusia a mutat un număr semnificativ de nave de la Sevastopol la Novorossiysk Primarul din Melitopol a raportat explozii puternice în apropierea orașului Primarul din Melitopol a raportat “explozii puternice”în apropierea orașului  Gauleiters din Melitopol se plâng Rusiei că sunt împiedicați să lucreze de partizanii ucraineni Gauleiterii din Melitopol se plâng Rusiei că sunt împiedicați să lucreze de partizanii ucraineni

potrivit lui Gaidai, logistica distrusă a redus numărul atacurilor trupelor rusești.

“Recent, ne-am uitat la site-ul occidental, unde imaginile termice arată temperatura în zona de luptă. Până în prezent, a scăzut semnificativ. Acest lucru sugerează că numărul atacurilor armatei ruse a scăzut. Și aceste atacuri au scăzut tocmai datorită faptului că au lovit și distrus cu exactitate depozitele, toată logistica”, a răspuns șeful Luhansk ova.

războiul din Ucraina: date actuale

Trupele rusești continuă să avanseze în estul țării. Potrivit Statului Major General, pe 16 iulie, forțele ucrainene au respins încercările inamicului de a asalta direcțiile Slavyansk și Bakhmut.

În același timp, Forțele Armate ale Ucrainei continuă să distrugă în mod eficient depozitele de muniții inamice din teritoriile ocupate. Pentagonul consideră că ofensiva Federației Ruse a încetinit semnificativ din cauza utilizării sistemelor HIMARS de către Ucraina.

Cu o zi înainte, ministrul rus al Apărării, Serghei șoigu, a ordonat ocupanților să intensifice luptele în “toate direcțiile”, pe care jurnaliștii de la New York Times le-au evaluat ca un semnal al tranziției Rusiei la o fază mai agresivă a războiului.

în același timp, potrivit analiștilor de la Institutul pentru studiul războiului, Putin a dat ordinul de a captura Harkov, după cum reiese din intensificarea bombardarea regiunii de către trupele rusești.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.