Rusia suferă pierderi grele în războiul împotriva Ucrainei/foto t.me/landforcesofukraine Rusia suferă pierderi grele în războiul împotriva Ucrainei/foto t.me/landforcesofukraine

În direcțiile Donetsk și Lugansk, 18 atacuri ale ocupanților ruși au fost respinse astăzi.

Acest lucru a fost raportat de Grupul forțelor unite pe Facebook.

“Situația este dificilă, dar controlată. De-a lungul întregii linii de apărare, inamicul folosește avioane de luptă, lansatoare multiple de rachete, artilerie de calibru mare, tancuri, mortare ale diferitelor sisteme, lansează atacuri cu rachete și bombe asupra instalațiilor de infrastructură civilă, cartiere rezidențiale pașnice, distruge clădiri administrative, spitale, școli și grădinițe. Apărătorii ucraineni și apărătorii din grupul forțelor Unite au respins astăzi 18 atacuri inamice”, se arată în raport.

În ultima zi, armata Grupului Forțelor Unite a distrus: 13 tancuri; 8 sisteme de artilerie (unul dintre ele MLRS); 27 de unități de vehicule blindate de luptă; 2 unități de echipament special de inginerie; 5 mașini.

De asemenea, se remarcă faptul că unitățile de apărare aeriană din cerul Donbass-ului ucrainean au doborât un elicopter Ka-52 multifuncțional inamic și 4 vehicule aeriene fără pilot de tip Orlan-10.

După cum a scris UNIAN, încă 300 de ocupanți ruși au fost uciși în Ucraina în timpul zilei, iar acum numărul total de adversari eliminați este de aproximativ 26.650. 

un elicopter, opt drone tactice operaționale, 22 de vehicule și o navă/barcă au fost eliminate.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *