Nu există suficienți șoferi, iar forțele de infanterie ale Federației Ruse sunt folosite ca “carne vie”/foto de REUTERS

Apărătorii ucraineni au distrus aproape complet” elita ” forțelor armate ale Federației Ruse, care era pregătită pentru confruntarea cu NATO.

Acest lucru este demonstrat de o nouă conversație telefonică a invadatorilor, care a fost interceptată de SBU.

Astfel, unitățile districtului militar occidental al Federației Ruse au fost distruse de APU, doar cei care au refuzat să atace Ucraina au supraviețuit.

“Districtul de Vest nu mai este acolo, pentru că totul este în Rusia, refuseniks. Unii ” estici “se grăbesc pe lângă mine, pentru că aproape nu mai există” occidentali”. Toate echipamentele sunt scoase, apoi turnul nu funcționează, apoi roțile sunt rupte, apoi altceva nu funcționează”, îi spune soției ocupantul, a cărui unitate se află în regiunea Kharkiv.

După cum se specifică în SBU, districtul militar occidental al Federației Ruse include, printre altele, Moscova, Sankt Petersburg și “elita militară”, care era pregătită să contracareze forțele NATO.

“Dar mulți ofițeri au murit, nu sunt suficienți șoferi, iar forțele de infanterie sunt folosite ca “carne vie”. Prin urmare, acum armata rusă luptă în număr și marchează timpul”, a spus SBU.

Citește și:  lovituri ale Federației Ruse asupra lui Nikolaev: primarul a clarificat informații despre decedat și a arătat consecințele (video) Lovituri ale Federației Ruse asupra lui Nikolaev: primarul a clarificat informațiile despre decedat și a arătat consecințele (video) săptămâna decisivă: expertul a spus dacă APU va putea ține Severodonetsk și Lisichansk “Săptămâna decisivă”: expertul a spus dacă APU va fi în măsură să dețină Severodonetsk și Lisichansk  Ofensiva asupra Kievului din Rusia: a anunțat numărul trupelor rusești la frontieră și planurile inamice Ofensiva asupra Kievului din Rusia: numărul trupelor rusești de la graniță și planurile inamicului au fost anunțate

Mai devreme, UNIAN a raportat deja că în Mariupol, întreaga linie de apărare a ocupanților este acoperită de un “scut uman” al civililor.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.