rușii au pierdut echipamente/screenshot

Batalionul 5 de rezervă al celui de-al 28-lea ombr numit după Cavalerii campaniei de iarnă a arătat pe video distrugerea echipamentului ocupanților din Ucraina.

Acest lucru este menționat în postarea de pe Facebook a brigăzii.

“Videoclipul arată distrugerea calculului ocupanților. Emoțiile armatei noastre sunt în afara scalei”, se spune în descrierea videoclipului.

Anterior, pe 18 martie, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a anunțat pierderile ocupanților în echipamente și forță de muncă. Se știe despre mai mult de 14 mii de soldați ruși lichidați în Ucraina.

Războiul din Ucraina 2022

Reamintim că Federația Rusă a lansat o invazie a Ucrainei pe 24 februarie 2022. Se știe că armata rusă a intrat în țara noastră de pe teritoriul Belarusului. În plus, astăzi armata lui Putin lansează rachete către Ucraina de pe teritoriul Belarusului. Unele țări au impus sancțiuni împotriva Belarusului pentru complicitate la invazie.

există, de asemenea, rapoarte periodice că Republica Belarus ar putea lansa o invazie a Ucrainei de partea Federației Ruse. Rețeaua publică fotografii și videoclipuri despre mișcarea echipamentelor rusești pe teritoriul Republicii Belarus.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.