pierderi numite ale Federației Ruse în sud /UNIANpierderi numite ale Federației Ruse în sud/UNIAN

În ultima zi, Forțele Armate ale Ucrainei au distrus acumularea de depozite de echipamente și muniții ale ocupanților de pe liniile de apărare sudice.

Acest lucru este raportat de comanda operațională “Pivden” pe Facebook.

Pierderile totale ale inamicului din sud în timpul zilei s-au ridicat la 65 de invadatori. Lângă Snigirevka, în regiunea Mykolaiv, rușii au pierdut un alt depozit de muniții. Două avioane de atac ucrainene au lucrat la țintă.

Tunarii ucraineni au distrus un pachet hardware complex” Redut-2US”, precum și 11 unități de echipamente blindate și auto.

rușii au ridicat, de asemenea, avioane în cer, dar fără nici un rezultat.

“Un luptător inamic Su – 35 din zona Novaya Kakhovka a încercat să atace avioanele noastre cu o rachetă aer-aer, dar nu a avut succes. Aviatorii noștri au făcut față sarcinii fără pierderi”, a remarcat Pivden OK.

Unitățile de rachete și artilerie au lovit un grup de arme, echipamente inamice și un depozit de muniții în zona paradisului comunității Novokakhovsky din regiunea Kherson. Un alt depozit rus cu BC a fost distrus lângă Berislav.

“Obiectele au fost distruse. Pierderile sunt clarificate”, rezumă “sudul”.

Citește și:  ocupanții sunt epuizați: Jdanov a spus că Federația Rusă a creat batalioane gastrice “Ocupanții sunt epuizați”: Jdanov a spus că Federația Rusă a creat”batalioane gastrice” Bine ați venit în Ucraina: soldații ucraineni au învins puternic artileria Federației Ruse (video) Bine ați venit în Ucraina: soldații ucraineni au învins puternic artileria Federației Ruse (video) Baykar Makina a spus că nu vor vinde niciodată Bayraktar Rusiei Baykar Makina au spus că nu vor vinde niciodată Bayraktar Rusiei Federația Rusă a provocat o lovitură masivă regiunii Odessa :există victime (video) Federația Rusă a provocat o lovitură masivă în regiunea Odessa :există victime (video)agenții inamici - Danilov sunt reținuți zilnic în Ucraina agenții inamici – Danilov sunt reținuți zilnic în Ucraina

După cum a raportat UNIAN, soldații forțelor armate din Ucraina au dat o lovitură zdrobitoare concentrării ocupanților din Berislav temporar ocupat din regiunea Kherson. Peste o sută de ruși au fost eliminați. Au fost scoși cu camioanele.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *