APU a eliminat deja 39 de mii de ocupanți și mii de unități de echipament inamic/ScreenshotForțele armate ucrainene au eliminat deja 39 de mii de ocupanți și mii de unități de echipament inamic/Screenshot

armata ucraineană a distrus un batalion de artilerie de obuziere, personal și vehicule ale ocupanților ruși.

Acest lucru este raportat în canalul Telegram al Trupelor de asalt aerian (DSHV) ale Forțelor Armate din Ucraina.

“Artileria DSHV și forțele terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei au distrus Divizia de artilerie a obuzierelor de 152 mm 2A65 “Msta-B”, personal, echipament și BC ale ocupanților ruși”, se spune în mesaj

Se clarifică faptul că divizia de artilerie obuzieră (fără o baterie de obuzieră) – 8 unități de obuziere de 152 mm 2A65 “Msta-B”, personalul diviziei, vehiculele, muniția și fortificațiile ocupanților ruși au fost distruse.

războiul din Ucraina: date actuale

Rusia este încă concentrată pe capturarea Donbass. În special, armata inamică își continuă atacurile în direcția centralei termice Uglegorsk și lângă Pokrovsky.

În sud, Forțele Armate ale Federației Ruse încearcă să perturbe acțiunile contraofensive ale Forțelor Armate ale Ucrainei-introduc noi rezerve pentru a – și apăra pozițiile. Apărătorii ucraineni au respins cu succes încercările de asalt ale inamicului.

Potrivit experților Institutului pentru studiul războiului, rușii nu au putut să-și sporească progresul după ce au părăsit pauza operațională. Trupele rusești continuă să facă atacuri minore în nord-vestul Slavyansk și în jurul zonei Seversk și Bakhmut, fără a captura un singur teritoriu semnificativ.

Lipsa atacurilor terestre de succes în afara zonelor Slavyansk, Seversk și Bakhmut este în concordanță cu evaluarea ISW că ofensiva rusă este probabil să se încheie fără capturarea Slavyansk sau Bakhmut.

După cum spune articolul Forbes, săptămânile următoare pot deveni un punct de cotitură în față, iar viitorul războiului va depinde de modul în care se vor dezvolta evenimentele în iulie – August.

APU a eliminat deja 39 de mii de ocupanți și mii de unități de echipament inamic.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.