APU warriors doborât rachete inamice/foto Unian, Arsen Petrov

unități de rachete antiaeriene ale Comandamentului aerian” Vest ” două rachete de croazieră ale ocupanților ruși au fost distruse.

Acest lucru a fost raportat de comanda Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate din Ucraina.

“Dimineața, pe 25 aprilie, din direcția sud-estică, de la aeronave strategice de aviație, probabil Tu-95, invadatorii au lansat mai multe lovituri de rachete în regiunea de Vest pentru a distruge facilitățile de infrastructură critică. Unitățile Forțelor antiaeriene de rachete ale Comandamentului aerian de Vest au distrus două rachete de croazieră ale ocupanților”, se arată în raport.

după cum a raportat UNIAN, în această dimineață ocupanții au tras la 5 gări din Centrul și vestul Ucrainei.

În special, în regiunea Lviv, invadatorii au lansat un atac cu rachete asupra gării Krasnoe.

Potrivit președintelui administrației militare regionale Lviv Maxim Kozitsky, o rachetă pe teritoriul regiunii Lviv a fost distrusă de trupele antiaeriene de rachete ale Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei.

De asemenea, ulterior a devenit cunoscut faptul că, pe 25 aprilie, la ora 08:10, două rachete de croazieră lansate de armata rusă au fost înregistrate peste rezervorul de răcire al centralei nucleare Khmelnitsky. Rachetele zburau probabil spre orașele Rivne sau Zdolbunov.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.