APU a distrus o baterie de obuziere rusești/fotografie facebook.com/28brigade APU a distrus o baterie de obuziere rusești/fotografie facebook.com/28brigade

Tunarii ucraineni din cea de-a 28-a brigadă mecanizată separată numită după Cavalerii campaniei de iarnă au arătat distrugerea echipajelor de artilerie (patru tunuri) ale ocupanților ruși din Regiunea Herson.videoclipul a fost postat pe pagina de Facebook a brigăzii.

Videoclipul a fost preluat de la un UAV, al cărui operator a găsit în mod evident ținta și a corectat focul asupra acestuia. Unele lacune au avut loc destul de aproape de obuzierele inamicului. 

Acesta este un moment pozitiv pentru AFU în duelurile de artilerie cu inamicul. În primul rând, deoarece bombardarea teritoriului liber de către Rashiști a fost întreruptă, ceea ce este foarte dificil de făcut, deoarece Tunarii ambelor părți rămân în poziția de tragere nu mai mult de zece minute, după care se mută într-una nouă. În al doilea rând, există o mare probabilitate ca Tunarii inamici să fie răniți, iar obuzierele inamice să fie grav avariate.

reamintim că APU a distrus sistemul de rachete antiaeriene inamice” Pantsir-S1 ” pe șarpe.

După cum a raportat UNIAN, este extrem de dificil pentru militarii ucraineni să avanseze și să expulzeze ocupanții ruși din Herson din cauza utilizării masive a artileriei.

ajutor UNIAN. A 28-a brigadă mecanizată separată numită după Cavalerii campaniei de iarnă, care luptă în prezent pe prima linie în regiunea Kherson, este o formațiune militară a trupelor mecanizate ale Forțelor Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei. Face parte din OK “Sud”. Din 2019, brigada are un nume onorific în onoarea Cavalerilor campaniei de iarnă — participanți la prima campanie de iarnă, acțiuni de raid pe spatele armatelor roșii și voluntari în timpul primelor competiții de eliberare.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.