Forțele Armate ale Ucrainei au câștigat deja a doua victorie a zilei în regiunea Mykolaiv. Prima este eliberarea unui sat fără nume, care a fost raportat anterior de UNIAN. Iar al doilea este distrugerea ocupanților ruși în timp ce încearcă să forțeze râul. Dușmanii au suferit pierderi și au fost forțați să se retragă.

După cum se spune în videoclipul de mai jos, adversarii au fost prinși construind un feribot lângă satul Konstantinovka din regiunea Mykolaiv. Podul a fost aruncat în aer de soldații ucraineni, care au oprit avansarea ulterioară a invadatorilor. Râul pe care soldații lui Putin au încercat să-l forțeze este mic, dar echipamentul nu va trece prin el. Avem nevoie de un feribot, care tocmai a fost distrus de APU.

În luptă, vitejii soldați ucraineni au aruncat în aer și mai multe vehicule de luptă inamice. Pierderile nu sunt specificate, dar echipamentul distrus este vizibil pe videoclip. Cel mai probabil, personalul unității care a fost lovit a fost, de asemenea, deteriorat semnificativ.

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *