astăzi APU a distrus 4 sisteme de rachete antiaeriene S-300/foto: Wikipediaastăzi APU a distrus 4 sisteme de rachete antiaeriene S-300/foto: Wikipedia

Forțele armate din sudul țării au distrus trei trenuri inamice cu muniție într – o zi-în Pridneprovsky, Kherson și Tokarevka.

Acest lucru este raportat de comanda operațională “Sud” ca urmare a zilei din 4 iulie cu privire la situația din zona de responsabilitate.

“Trupele noastre de furtună au atacat 2 celule de arme și echipamente inamice în districtele Kherson și Kakhovsky. O pereche de elicoptere a distrus o fortăreață inamică în regiunea Mykolaiv ocupată. Unitățile noastre de rachete și artilerie, în timp ce îndeplineau sarcini de tragere, au atacat strâns sistemul de apărare aeriană inamic și punctele logistice, inclusiv cu muniție în regiunea Herson”, informează comanda.

Se remarcă faptul că s-a stabilit cu exactitate că au fost eliminați 39 de ocupanți, 4 sisteme de rachete antiaeriene S-300, stația radar Ginger, mortarul automat de calibru 82, 9 vehicule blindate și auto.

Se remarcă faptul că pierderile finale ale inamicului sunt investigate.

Potrivit lui OK Yug, situația din zona de responsabilitate rămâne tensionată, dar forțele de apărare monitorizează dezvoltarea acesteia.

“Constrâns de acțiunile noastre, fără posibilitatea de a avansa pe uscat, inamicul a intensificat artileria și atacurile aeriene. 16 atacuri aeriene au fost efectuate de avioane de asalt inamice de-a lungul liniei de contact de pe pozițiile noastre și așezări recent eliberate. Fără pierderi”, a raportat OK.

Este, de asemenea, raportat despre bombardarea lui Ivanovka de către artileria inamicului greu de 152 de calibru. O persoană a fost ucisă, amploarea distrugerii este clarificată.

OK” Yug ” raportează că 9 nave de război și bărci manevrează în Marea Neagră într-o zonă sigură pentru rachete. “2 purtători de suprafață și 1 subacvatici ai rachetelor Kalibr sunt pregătiți pentru utilizarea a două duzini de proiectile de înaltă precizie. 2 VDK continuă să păstreze tonul amenințării debarcărilor amfibii”, se arată în mesaj.

amintiți-vă că Zelensky este încrezător că nu vor exista “referendumuri” în sud.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.