APU a distrus un punct de control inamic și trei depozite de muniție-OK “Yug”/president.gov.ua

De-a lungul graniței administrative a regiunilor Mykolaiv și Kherson, punctul de control al armatei inamice, depozitele de muniții au fost distruse.

Acest lucru a fost raportat în comanda operațională “Sud”. 

“Unitățile noastre de rachete și artilerie au finalizat peste 40 de sarcini de tragere. De-a lungul graniței administrative a regiunilor Mykolaiv și Kherson, punctul de control al armatei inamice, 3 depozite de muniții, 1 cu combustibil și lubrifianți și mai multe puncte de concentrare a forței de muncă și a echipamentelor au fost distruse. Pierderile totale sunt clarificate”, se arată în raport.de asemenea, se remarcă faptul că inamicul a continuat încercările de recunoaștere aeriană folosind vehicule aeriene fără pilot.

Unul dintre acestea a fost distrus peste regiunea Mykolaiv, altul, capabil să bombardeze (“Avanpost”), a fost distrus în regiunea Odessa, când a încercat să intre din mare.

De asemenea, este raportat că mai aproape de zori, Nikolaev a fost din nou acoperit cu bombardamente din sistemul de rachete cu lansare multiplă “Smerch”. Infrastructurile critice au fost afectate. Din fericire, nu există victime.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.