APU a eliberat două așezări în direcția slavă/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua

Forțele Armate ale Ucrainei au recucerit două așezări în direcția slavă de la ocupanții ruși. În zonele A încă doi apărători ucraineni și-au îmbunătățit poziția tactică.

Informațiile relevante au fost împărtășite în timpul unui briefing recent de către șeful adjunct al Direcției operaționale principale a Statului Major General Alexey Gromov.

“În timpul săptămânii, trupele noastre și-au îmbunătățit situația tactică și au avansat adânc în apărarea inamicului în zonele așezărilor Mazanovka, Brazhkovka, Sulugunovka, Dmitrovka. Două așezări au fost eliberate: Mazanovka și Dmitrovka”, a spus Gromov.

Amintiți-vă că în ultimele săptămâni, inamicul a încercat aproape zilnic să avanseze în direcția slavă. După cum a raportat UNIAN, astăzi, pe 4 August, rashiștii au atacat în zonele așezărilor Dolgenkoe și Bogorodichnoye. APU a reușit să se apere și să forțeze ocupanții să se retragă.

În ceea ce privește regiunea Kherson, 53 de așezări au fost eliberate pe teritoriul său. Acest lucru a fost raportat recent în administrație.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.