APU reușește să limiteze ocupanții pe mare  foto REUTERS APU reușește să limiteze ocupanții pe mare foto REUTERS

Forțele Armate ale Ucrainei (AFU) au forțat flota rusă să evite apropierea de coasta Ucrainei.

Despre asta în aer ” Crimeea.Realități”, a declarat Vadim Skibitsky, reprezentant al Direcției Principale de informații a Ministerului Apărării.

“Au devenit precauți, dar grupurile lor de nave de astăzi, din păcate, asigură controlul deplin asupra Mării Azov, iar acest lucru este de înțeles, împreună cu Strâmtoarea Kerci, iar acum ne blochează porturile de la Marea Neagră”, a spus Skibitsky.

Citește și:  Intelligence a dezvăluit strategia lui Putin în Ucraina Informațiile au dezvăluit strategia lui Putin în Ucraina rușii exploatează Transnistria pentru contrabandă cu arme - GUR Rușii exploatează Transnistria pentru contrabandă cu arme-GUR

Potrivit lui, Rusia prin astfel de acțiuni urmărește scopul de a provoca daune Ucrainei în termeni economici, nepermițând funcționarea porturilor ca zone economice. El a menționat că Federația Rusă încearcă să împiedice circulația mărfurilor atât pe teritoriul Ucrainei, cât și de pe teritoriul porturilor ucrainene.

După cum a menționat Skibitsky, rușii susțin disponibilitatea de a folosi acele nave amfibii foarte mari, alte nave în cazul unei operațiuni amfibii navale. “Dar, din nou, voi spune că acțiunile noastre i-au obligat să limiteze activitățile Flotei ruse din Marea Neagră în stadiul actual”, a declarat reprezentantul serviciilor de informații militare.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *