APU a fost bătut în Crimeea capturată de Rusia , a raportat OP/foto ua.depositphotos.com  APU a fost bătut în Crimeea capturată de Rusia , a raportat PO/foto ua.depositphotos.com armata ucraineană a lovit una dintre facilitățile militare ale ocupanților ruși din Crimeea ocupată de ruși.

Forțele Armate ale Ucrainei au lovit cu succes instalația militară a inamicului și vor fi în continuare bătute, a declarat Alexey Arestovich, consilier al șefului biroului președintelui Vladimir Zelensky, într – un interviu cu fondatorul publicației “Gordon” – jurnalistul ucrainean Dmitry Gordon.

Interlocutorul a adăugat că este necesar să se facă distincția între teritoriul Rusiei și terenurile pe care autoritățile ruse le consideră a fi teritoriul rus, dar este ucrainean – “ca Crimeea

“…Crimeea a fost bătută, pot spune imediat. Și au bătut cu succes. Una dintre facilitățile militare. Și vom bate și noi. Ce este acolo pentru a fi timid despre când vine vorba de ea? Înainte de eliberarea Crimeei și așa mai departe”, a spus el.

Amintiți-vă că Rusia a confiscat Crimeea ucraineană în 2014. În dimineața zilei de 24 februarie 2022, trupele ruse au efectuat o invazie pe scară largă a Ucrainei. Inamicul a bombardat mai întâi instalațiile militare, iar mai târziu a atacat locuințele civililor. 

Potrivit părții ucrainene, mai mult de 20 de mii de oameni au fost uciși în Mariupol, Regiunea Donetsk singur.

APU a dat inamicului o mustrare demnă. Statul Major al armatei ucrainene a raportat că, începând cu 22 iunie, aproximativ 34.230 de adversari au fost deja distruși pe teritoriul nostru.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.