REUTERS

Ocupanții au încercat să asalteze Kharkiv, dar Forțele Armate ale Ucrainei au împins inamicul dincolo de pozițiile sale anterioare.

Acest lucru a fost anunțat în canalul său de telegramă de către președintele administrației militare regionale Harkov Oleg Sinegubov.

“Astăzi, ocupanții ruși au suferit o înfrângere rușinoasă lângă Harkov. După prânz, invadatorii au încercat să asalteze Harkov din cinci corturi. Forțele Armate ale Ucrainei au provocat pierderi semnificative inamicului. Inamicul a fost împins înapoi dincolo de pozițiile sale anterioare”, se spune în mesaj.

În plus, se remarcă faptul că în prima jumătate a zilei au luptat cu înverșunare cu invadatorii din tishki ruși. “Coliziunea a durat mai mult de o oră. Soldații noștri ucraineni ai Forțelor Armate au forțat, de asemenea, inamicul să se retragă în pozițiile lor anterioare”, a scris Sinegubov.

pierderile inamice sunt numărate, a adăugat el.

ce a precedat

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a remarcat astăzi că ocupanții ruși intenționează să consolideze gruparea trupelor lor în direcția Harkov.

forțele de ocupație au continuat să lanseze atacuri cu rachete și bombe, atacuri de artilerie și tancuri asupra infrastructurii și așezărilor civile.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.