Complex de apărare aeriană S-400/REUTERS photo Complex de apărare aeriană S-400/REUTERS photo

Apărătorii Ucrainei au început să distrugă apărarea aeriană a armatei ruse.

expert militar Alexander Kovalenko a spus acest lucru pe aer de Espresso.

“Am început să observăm cum depozitele de muniție, muniția, posturile de comandă, punctele de control au început să explodeze. Acest lucru a avut consecințe neplăcute tocmai pentru unitățile avansate care au fost folosite în așa-numita ofensivă.

Ei sunt forțați să încetinească ritmul ofensivei, deoarece sistemul lor de control și sprijin a început să se prăbușească, tocmai datorită faptului că nu există suficientă muniție și nu există o comunicare și un control eficient sută la sută din cauza distrugerii posturilor de comandă și a punctelor de control”, a spus Kovalenko.

expertul prezice că în două săptămâni rușii vor pierde orice potențial pentru o ofensivă.

“Forțele Armate ale Ucrainei sunt în formatul primei etape, și anume distrugerea sistemului rus de comandă și control și furnizarea de trupe. În acea noapte am văzut cum baza de apărare aeriană a fost lichidată lângă Lugansk. A doua fază a primei etape a început deja – am început să le distrugem apărarea aeriană. O săptămână, două săptămâni și această fază va fi, de asemenea, finalizată și, în general, nu vom putea vorbi despre nicio capacitate ofensivă globală a rușilor, nu vor fi”, crede Kovalenko.

Amintiți-vă că teroristul Girkin a confirmat că AFU a zdrobit forțele de apărare aeriană ale Rashiștilor de lângă Lugansk.

Citește și:  biroul președintelui a spus despre planul viclean al Rusiei împotriva Belarusului Biroul președintelui a spus despre “planul viclean” al Rusiei împotriva Belarusului  ministrul German de Externe a explicat de ce negocierile cu Federația Rusă sunt imposibile din cauza războiului Ministrul German de Externe a explicat de ce negocierile cu Federația Rusă sunt imposibile din cauza războiului Podolyak a comparat sistemul rus de apărare aeriană cu jucătorii ruși de fotbal Podolyak a comparat sistemul rus de apărare aeriană cu jucătorii ruși de fotbalajută proiectulsusține-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.