militarii ucraineni folosesc MLRS “Bureviy”/foto 72 Din OMBR. Cazacii negri

Apărătorii ucraineni au început să folosească cel mai recent lansator de rachete multiple ucrainene “Bureviy” pe prima linie.

Fotografii ale sistemului pe pozițiile armatei ucrainene au fost publicate pe pagina 72 a OMBR. Cazaci negri în telegramă.

După cum sa menționat în publicație, aceasta este una dintre primele fotografii ale utilizării modernizării ucrainene a “uraganului” MLRS pe teren. Înainte de aceasta, aceste sisteme de rachete cu lansare multiplă nu fuseseră înregistrate. 

După cum sa spus în 72 OMBr, sistemul jet este echipat cu un sistem digital de control al focului, inclusiv un sistem de schimb de informații pe câmpul de luptă.

despre MLRS Bureviy

Potrivit Defense Express, în exterior acest sistem este similar cu uraganul MLRS, care este” transplantat ” pe șasiul Tatra T815-7 în formula roții 8×8.

Cu toate acestea, “Bureviy” nostru are o serie de caracteristici. În special, dacă vorbim despre “umplutură”, MLRS ucrainean a primit un sistem digital de control al focului care îi permite să primească desemnarea țintă de la UAV-uri. 

O altă caracteristică este capacitatea de a utiliza rachete cu o rază de tragere crescută de până la 65 km, pe care Biroul de proiectare Yuzhnoye l–a dezvoltat ca parte a programului Typhoon-2.anterior, UNIAN a distribuit un videoclip despre modul în care armata ucraineană a lansat efectiv sistemul de apărare aeriană OSA și a aterizat un inamic Orlan-10. “Pasărea” doborâtă costă aproximativ 100 de mii de dolari SUA. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *