tjournal.ru

Apărătorii ucraineni l-au distrus pe generalul rus Andrei Mordvichev în Cernobayevka. Acesta este al cincilea general al ocupanților din contul Forțelor Armate ale Ucrainei.

Acest lucru a fost anunțat în emisiunea teledonului Național de către consilierul ministrului de Interne Vadim Denisenko. Datele sunt, de asemenea, incluse în Rezumatul operațional al Statului Major General din dimineața zilei de 19 martie.

“Am distrus al cincilea general în Cernobayevka. Acesta este locotenentul general Mordvichev, șeful uneia dintre armatele rusești, care a fost responsabil pentru situația din Donbas. Al cincilea general în trei săptămâni! Chiar și în cel de-al Doilea Război Mondial, din punctul meu de vedere, nu au existat astfel de cazuri când URSS a pierdut cinci generali în trei săptămâni”, a spus Denisenko.

După cum a scris UNIAN, Forțele Armate ale Ucrainei au distrus pentru a șasea oară pozițiile ocupanților ruși la aerodromul din Cernobayevka, lângă Kherson.

Citește și:  Statul Major General nu exclude că o mobilizare deschisă va fi anunțată în Rusia Statul Major General nu exclude că o mobilizare deschisă va fi anunțată în Rusia

Cernobaievka

Amintiți-vă că pentru prima dată pe același aerodrom, pozițiile rușilor au fost înfrânte pe 27 februarie. După greva Bayraktarilor ucraineni, rușii au plasat elicoptere noi în același loc.

pe 7 martie, ucrainenii au distrus aproximativ 30 de elicoptere acolo. 

Pe 16 martie, a devenit cunoscut despre distrugerea a încă șapte elicoptere de luptă ale armatei ruse. Da, este încă acolo, în Cernobayevka.

pentru a cincea oară, pe 18 martie, armata ucraineană a distrus postul de comandă al celei de-a 8-a armate combinate a Districtului Militar sudic al Federației Ruse din Cernobayevka, împreună cu comandantul armatei, precum și avioanele și elicopterele distruse și deteriorate.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *