APU continuă să doboare elicoptere inamice, avioane, drone și rachete de croazieră/foto Unian, Arsen PetrovAPU continuă pentru a trage în jos elicoptere inamice, avioane, drone și rachete de croazieră/foto Unian, Arsen Petrov

Pe 12 mai, apărarea aeriană a Forțelor Aeriene, a Forțelor Terestre și a Trupelor de asalt amfibiu a lovit 7 ținte aeriene ale ocupanților ruși.

Acest lucru a fost raportat de comanda Forțelor Aeriene AFU.

“Pe 12 mai, apărarea aeriană a Forțelor Aeriene, a Forțelor Terestre și a Trupelor de asalt amfibiu a lovit 7 ținte aeriene: 5 UAV-uri (Orlan-10); 1 elicopter (Ka-52); 1 rachetă de croazieră”, se spune în raport.

De asemenea, se remarcă faptul că aviația Forțelor Aeriene și a Forțelor Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei continuă să lovească din aer la pozițiile forțelor de ocupație Ruse în diferite direcții în care au loc luptele.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, un elicopter rus Mi-24 a fost lichidat de armata ucraineană în Regiunea Luhansk. A fost doborât de un tunar antiaerian al celei de-a 81-a brigăzi separate de aeronave de la Stinger MANPADS.

ați putea fi, de asemenea, interesat de știri:

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *