Rashiștii au adus un alt ponton și au primit în mod așteptat sosiri la feribot/t.me/informnapalm Rashiștii au adus un alt ponton și au primit în mod așteptat sosiri la feribot/t.me/informnapalm

APU a distrus un pod ponton cu echipament rusesc la trecerea Seversky Donets pe 12 mai.

cadrele unice au fost publicate de InformNapalm.

“În această după-amiază, pe 12 mai, Rashiștii au încercat să evacueze aterizarea blocată a Forțelor Armate ale Federației Ruse. Cel care în urmă cu două zile a reușit să traverseze Seversky Donets, dar s-a dispersat sub loviturile artileriei AFU”, împărtășesc jurnaliștii.

Rashiștii au adus un alt ponton și au primit în mod așteptat sosiri la feribot. 

t.me/informnapalmt.me/informnapalm

după ce trecerea de evacuare a fost distrusă, inamicul a abandonat echipamentul și a înotat peste râu.

t.me/informnapalmt.me/informnapalm

Se clarifică faptul că în 4 zile de încercări nereușite de a traversa, inamicul a pierdut peste 70 de echipamente și două batalioane de infanterie cu ingineri.

t.me/informnapalmt.me/informnapalm

Potrivit InformNapalm, cel de-al 74-lea OMSBr al Forțelor Armate ale Federației Ruse (în/h 21005) are cele mai mari pierderi. Militarii acestei unități au luat parte la agresiunea împotriva Ucrainei din 2014.

Anterior, distrugerea unui întreg BTGR din această brigadă a fost raportată de consilierul ministrului de Interne Viktor Andrusiv. Aparent, a fost vorba doar de această operațiune.

situația din față

APU este bătut în mod regulat de trupele inamice care încearcă să creeze treceri de ponton peste Seversky Donets. Potrivit șefului Ova Luhansk, Serghei Gaidai, acest drum a devenit deja “al doilea Cernobayevka” pentru Rashiști din cauza pierderilor grele.

Invadatorii încearcă să captureze complet Rubezhnoye și să ajungă la Severodonetsk.

Informațiile Britanice confirmă faptul că inamicul suferă pierderi grele de forță de muncă și echipament în luptele cu armata ucraineană. Unele unități ale Forțelor Armate ale Federației Ruse au fost retrase din regiunea Harkov.

acum ocupanții s-au concentrat pe împiedicarea APU să ajungă la granița cu Rusia.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *