Aerodromul de lângă Cernobayevka este un punct strategic pentru armata de ocupație rusă. Aici dușmanii concentrează o mulțime de echipamente și resurse, motiv pentru care devin în mod constant ținta APU. Astăzi, armata ucraineană a lovit armata rusă pentru a opta oară lângă Cernobayevka. Această localitate poate fi deja numită unul dintre simbolurile rezistenței față de agresor.

În primul rând, Comandamentul aerian Vostok a menționat Pe scurt noul bombardament inamic lângă Cernobayevka pe pagina sa oficială de Facebook. Și apoi consilierul șefului biroului președintelui, Alexey Arestovich, a descris mai detaliat Bătălia proaspătă. Potrivit acestuia, noaptea soldații ruși din zona aerodromului au început să tragă “tornade” la Mykolaiv.

“Ca răspuns, le-am turnat puțin. În general, s-au speriat, dar în jurul orei 01:30 au lovit clar muniția Tornado, iar detonarea a deteriorat sau distrus restul lansatoarelor. Dar asta nu e tot. După-amiaza au lansat o rachetă de apărare aeriană. Racheta a urcat, sa întors și a căzut exact pe acumularea de echipamente. A început un incendiu”, a spus Arestovici.

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *