Anna Painter/facebook.com/ganna.maliar

Forțele de apărare ucrainene au oprit avansul intens al Trupelor de ocupație Ruse adânc în Ucraina.

Ministrul adjunct al Apărării Anna Malyar a scris despre acest lucru pe rețeaua socială Facebook.

“Rezistența puternică a națiunii ucrainene față de invadatorul rus continuă. Este deja posibil să faceți o analiză și să vedeți anumite tendințe. De acum, avansul intensiv al inamicului adânc pe teritoriul Ucrainei a fost oprit. Puteți vedea din știri că intensitatea luptelor active a scăzut”, a spus pictorul.

Ministrul adjunct a menționat că ” inamicul a suferit pierderi uriașe și este obligat să reînnoiască personalul și să regrupeze trupele.”

“Inamicul trage concluzii și învață să lupte în realitățile noastre și nu abandonează planurile pentru o operațiune ofensivă. Deoarece inamicul nu a obținut rezultate instantanee, acum încearcă să obțină cel puțin ceva de raportat la comanda lor. Prin urmare, ei vor încerca să obțină un punct de sprijin la granițele teritoriilor ocupate temporar. Și aici poziția Comunității Locale este extrem de importantă. Tokmak, Melitopol, Kherson – nu permiteți inamicului să pună în aplicare astfel de planuri”, a scris pictorul.

“Armata inamică ne distruge orașele, satele și infrastructura civilă. Pentru a ne intimida și a ne rupe psihologic. Dar națiunea ucraineană este indestructibilă. Potrivit evenimentelor tragice din regiunea Lviv astăzi și ieri în Ivano-Frankivsk, puteți vedea că inamicul distruge aeroporturile și centrele de instruire. Da, războiul este un test. Acestea sunt pierderi. Dar vom trece prin toate acestea și cu siguranță vom câștiga – nici măcar nu vă îndoiți”, a spus pictorul.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.