adversarii au lansat rachete în regiunea Odessa, dar nu și-au atins țintele/foto facebook.com/Командование AFU Air ForceOponenții au lansat rachete în regiunea Odesa , dar nu și-au atins țintele/foto facebook.com/Командование AFU Air Force

Marți după-amiază, 12 iulie, ocupanții ruși au lansat rachete din Marea Neagră de-a lungul zonei de coastă a regiunii Odessa, dar muniția nu și-a atins țintele.

Oponenții au lansat patru rachete ghidate tactice X-31 de la luptătorii Su-30, potrivit paginii de Facebook a Comandamentului Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate din Ucraina.

“…Rachetele nu și-au atins obiectivele, însă acest lucru demonstrează încă o dată că Rusia continuă blocada navală a porturilor ucrainene, exacerbând criza alimentară globală…”,- se menționează în mesaj.

Comanda a adăugat că, în timpul zilei, apărătorii Ucrainei au distrus o țintă aeriană inamică – o dronă de nivel operațional-tactic, cu care inamicul a efectuat recunoașterea.

amintiți-vă că trupele ruse au invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie.

Inamicul nici măcar nu a declarat război țării noastre, ci a numit acțiunile sale o “operațiune specială”, în special pentru “demilitarizarea” teritoriului nostru.

Inamicii au bombardat în mod repetat Regiunea Odesa, au existat victime și răniți. 

soldații ucraineni au dat o mustrare demnă adversarilor, în special, 155 de rachete de croazieră și 676 de drone tactice operaționale au fost distruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.