APU a respins atacurile în mai multe direcții/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua

La 31 iulie, ocupanții ruși au atacat în zonele A nouă așezări. Marea majoritate a ofensivelor s-au încheiat cu un eșec din cauza acțiunilor AFU. Doar lângă Avdiivka unele unități inamice au obținut un succes parțial.

Informațiile corespunzătoare au fost împărtășite de centrul de presă al Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina în raportul tradițional de seară de pe front.

În direcția Harkov, invadatorii au încercat să avanseze lângă Gusarovka, dar au fost respinși și retrași. Ofensivele din zona Bakhmut s-au încheiat în mod similar. Rashiștii au dorit să îmbunătățească situația tactică din apropierea vârfului, Soledar, Yakovlevka și Pokrovsky. Dar APU a întâlnit inamicul cu foc dens și ia forțat să se retragă.

“În zona Serebryanka, de către forțele grupului de recunoaștere, [inamicul] a încercat să identifice pozițiile trupelor noastre, nu a avut succes, s-a retras. Am folosit un UAV lângă Grigorovka pentru recunoaștere. [ … ] Ocupanții au încercat să avanseze în zonele Kamenka și Peski. Aici asaltul a eșuat. În zona Avdiivka, unitățile inamice separate au un succes parțial”, a raportat Statul Major General.

Amintiți-vă că APU Reține inamicul prin toate mijloacele și luptă înapoi. După cum a scris UNIAN, astăzi, pe 31 iulie, în regiunea Herson, avioanele de asalt ucrainene “au acoperit” cetățile Rashiste cu foc. Pierderile în rândul ocupanților sunt încă clarificate. Și luptătorii brigăzilor 92 și 40 au distrus două arme autopropulsate inamice cu lovituri de la obuzierele M777.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.