situația din sudul Ucrainei/foto facebook.com/MinistryofDefence.UA Situația din sudul Ucrainei/foto facebook.com/MinistryofDefence.UA în sud, 22 de invadatori ruși și un depozit de muniții au fost distruse de Forțele Armate ale Ucrainei în timpul zilei.

Potrivit comenzii operaționale” sud ” de pe rețeaua socială Facebook, inamicul continuă să echipeze și să consolideze liniile de apărare, nu desfășoară acțiuni ofensive active.

În special, confruntarea are loc în principal la nivelul duelurilor de artilerie. Mai mult, este implicată artileria grea și racheta.

În plus, în suburbiile lui Nikolaev, inamicul continuă să bombardeze cu calibru de 152 mm. Distrugerea clădirilor, ruperea câmpurilor, inamicul continuă să facă presiuni asupra lui Nikolayevshchina, creând impresia prezenței sale pentru a ascunde concesii semnificative pe teritoriul regiunii.

Citește și:  aproape toată infrastructura a fost distrusă în Gulyai-Pole, linia frontală este foarte aproape În Gulyai-Pole, aproape întreaga infrastructură a fost distrusă, linia frontală rulează foarte aproape armata ucraineană a eliminat 18 ocupanți și un depozit de muniție în Est Armata ucraineană din est a eliminat 18 ocupanți și un depozit de muniție aceasta este teroarea: Zelensky a comentat greva invadatorilor în regiunea Ternopil “Aceasta este teroare”: Zelensky a comentat greva invadatorilor din regiunea Ternopil

“Dar, de partea noastră, inamicul se confruntă cu o înfrângere și o presiune semnificativă din partea aerului: în timpul zilei, o pereche de elicoptere, o pereche de avioane de atac și un avion de luptă au dat 3 lovituri puternice asupra pozițiilor inamice”, se arată în raport.

În acest sens, se subliniază faptul că au intrat într-un grup inamic și într-un depozit de muniții.

“Pierderile confirmate ale inamicului sunt 22 de rashiști, 3 tancuri T-62, 2 vehicule de luptă pentru infanterie și 3 unități de echipament auto”, se spune în raport.

Separat, se spune că locuitorii din Regiunea Herson au ignorat celebrarea “Zilei Rusiei”, chiar și în ciuda încercărilor de mită cu pachete alimentare. “În obiceiurile lor, Rashiștii au adus o audiență angajată, pe care au încercat să o creeze iluzia unui festival popular și sprijin pentru mass-media de propagandă. Dar eforturile au fost în zadar – erau mai mulți gardieni cu arme la sub-sărbătoare decât erau spectatori”, se spune în raport.

În același timp, se remarcă faptul că adevărații rezidenți din Kherson au inclus Imnul Ucrainei pe străzi, au atârnat panglici galben-albastre, cărți poștale motivaționale și au aplicat graffiti patrioți peste tot.

“Gruparea navală a inamicului a suferit din nou modificări cantitative, dar nu a schimbat sarcinile și amenințările. În prezent, 4 nave de rachete, 1 submarin și 3 Nave amfibii mari monitorizează partea de nord-vest a Mării Negre. 36 de rachete de croazieră Kalibr sunt echipate în direcția întregii Ucraina”, se arată în rezumat.

după cum a raportat UNIAN, locuitorii din Herson și Kakhovka ocupate în “ziua Rusiei” au lăsat “Felicitări” ocupanților și colaboratorilor locali.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.