Screenshot

Luptătorii ucraineni au doborât ieri 7 ținte aeriene ale ocupantului, au provocat lovituri zdrobitoare asupra grupurilor de echipamente și a forței de muncă inamice.

Acest lucru este raportat de Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina în informațiile operaționale de la ora 06.00 din 21 martie cu privire la invazia rusă.

Raportul spune că unitățile Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei în ziua precedentă au lovit 7 ținte aeriene inamice (1 aeronavă, 4 UAV-uri și 2 rachete de croazieră). În plus, avioanele de bombardament și de asalt au provocat lovituri zdrobitoare asupra acumulărilor de echipamente și forță de muncă a inamicului.

Statul Major General observă că situația și natura acțiunilor forțelor de apărare nu au suferit modificări semnificative în ultima zi.

“Forțele Armate ale Ucrainei și alte unități ale forțelor de apărare continuă să lovească grupuri de trupe inamice care încearcă să țină granițele capturate. În același timp, se înregistrează o scădere a intensității utilizării de către inamic a aeronavelor cu echipaj. Pentru a evalua eficacitatea rezultatelor loviturilor cu rachete și bombe, inamicul a folosit vehicule aeriene operaționale și tactice fără pilot”, se arată în raport.

Statul Major General a menționat, de asemenea, că ocupanții continuă să terorizeze populația locală, să comită jafuri în teritoriile ocupate temporar – inamicul exportă gospodărie, echipamente Auto, Alimente și altele asemenea către Federația Rusă.

Nu este neobișnuit ca ocupanții ruși să desfășoare personal, arme și echipamente la instalațiile de infrastructură civilă.

În plus, ocupanții continuă să pună în aplicare măsuri de mobilizare forțată în teritoriile ocupate temporar din regiunile Donetsk și Luhansk.

“Deci, conform informațiilor disponibile, organizațiile bugetare ale Comunității de decontare Stanichno-Lugansk au fost notificate cu privire la necesitatea ca angajații de sex masculin cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani să ajungă la departamentul local de poliție la 1 aprilie 2022 pentru înregistrare. Motivele pentru o astfel de” înregistrare” nu sunt explicate, deși acest lucru se datorează următorului val de mobilizare către corpul 2 de armată care urmează să fie trimis în zonele operațiunilor de luptă”, notează Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.