cu ajutorul dronelor eliminat BBM inamic/screenshot

Forțele Armate ale Ucrainei, cu ajutorul dronelor, au distrus două vehicule blindate de luptă inamice.

BBM-ul inamicului a fost distrus de cea de-a 59-a brigadă separată de infanterie motorizată cu ajutorul muniției care a fost aruncată din drone. Yakov Gandzyuk, consilier al șefului Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei Anton Gerashchenko partajate pe telegramă.

Pagina de Facebook a brigăzii spune că echipamentul inamic a fost distrus în zilele de Paște (anul acesta Paștele a fost sărbătorit pe 24 aprilie).

“…Focul Sfânt a coborât pe două tancuri Ork, două vehicule blindate de aterizare, trei echipaje de mortar, două instalații de artilerie, precum și aproximativ două duzini de forțe vii (la acea vreme)”, se spune în raport.

Amintiți-vă că Rusia a invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie. În primul rând, inamicul a bombardat instalațiile militare și apoi a atacat civili, în special, la Kiev, Chernihiv, Kharkiv, Mariupol, Kherson, Lviv, Nikolaev, Odessa, Sumy și Vinnytsia.

Apărătorii Ucrainei au dat inamicului o mustrare demnă. Potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, 22.400 de ocupanți au fost deja distruși în statul nostru, precum și 2.342 de vehicule blindate inamice și 939 de tancuri.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.