soldații ucraineni contraatac în două direcții-informații Britanice/facebook.com/MinistryofDefence.UA Soldații ucraineni contraatac în două direcții-informații Britanice/facebook.com/MinistryofDefence.UA

Ocupanții continuă acțiuni ofensive active în Donbas, dar în unele zone merg în defensivă. Soldații ucraineni au contraatacat cu succes.

Acest lucru este evidențiat de o hartă actualizată a luptelor din Ucraina, publicată de serviciile de informații Britanice.

Harta arată că forțele de apărare ucrainene au intrat în ofensivă în regiunile Kharkiv și Herson. Ucrainenii au rezultate bune în aceste domenii.

Soldații ucraineni au recâștigat controlul asupra unor teritorii ocupate anterior și au avansat câțiva kilometri adânc în regiuni în direcția frontierei de stat.

În același timp, ocupanții avansează activ în regiunile Luhansk și Donetsk. Armata ucraineană se apără.

 harta operațiunilor militare din Ucraina/fotografie twitter.com/DefenceHQ /Harta operațiunilor militare din Ucraina/fotografie twitter.com/DefenceHQ/Читайте de asemenea:  ocupanții au comis noi bombardamente mortale din regiunea Donetsk: numărul victimelor a fost numit Ocupanții au comis noi bombardamente mortale din regiunea Donetsk:numărul victimelor este numit  am făcut bine aici: APU a prăjit efectiv ocupanții (video) “Am făcut bine aici”: APU a “prăjit” efectiv ocupanții (video) Războiul cu Rusia: expertul a spus când Ucraina poate obține un avantaj imens Război cu Rusia: expertul a spus atunci când Ucraina poate obține un avantaj imens  trupele rusești controlează Severodonetsk cu 70% - Gaidai Trupele ruse controlează Severodonetsk cu 70% – Gaidai  în Mariupol, ocupanții au venit cu un nou mod de a jefui ucrainenii - consilierul primarului (video) în Mariupol, ocupanții au venit cu un nou mod de a jefui ucrainenii-consilierul primarului (video)

După cum a raportat UNIAN, fostul șef al Serviciului de Informații Externe Mykola Malomuzh a spus că cursul ostilităților din estul Ucrainei se va schimba în săptămâna viitoare și jumătate după ce AFU primește o nouă parte din asistența militară occidentală.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.