soldații ucraineni provoacă pierderi de forță de muncă și echipamente trupelor agresorului/foto Unian, Arsen PetrovSoldați ucraineni provoca pierderi în forță de muncă și echipamente pe trupele agresorului/foto Unian, Arsen Petrov

În Donbas, în timpul zilei, militarii Forțelor Armate din Ucraina au respins 7 atacuri ale ocupanților ruși, au doborât 5 vehicule aeriene fără pilot și au distrus 10 tancuri.

Acest lucru este raportat de Grupul forțelor unite pe rețeaua socială Facebook.

“Apărătorii ucraineni și apărătorii din grupul forțelor Unite au respins astăzi 7 atacuri inamice. Luptele continuă în două locații”, se arată în raport.

în același timp, războinicii curajoși ucraineni provoacă pierderi de forță de muncă și echipamente trupelor agresorului.

În special, în ultima zi, armata Grupului Forțelor Unite a distrus: 10 tancuri, 7 sisteme de artilerie, 4 vehicule blindate de luptă, 3 vehicule blindate speciale, 4 unități de echipament auto, 1 depozit de muniție.

De asemenea, unitățile de apărare aeriană din cerul Donbass-ului ucrainean au doborât 5 vehicule aeriene fără pilot de tip Orlan-10.

În același timp, invadatorii ruși au bombardat peste 20 de așezări din regiunile Donetsk și Luhansk, au distrus și deteriorat peste 60 de obiecte civile, inclusiv 49 de clădiri rezidențiale, un dispensar, mai multe întreprinderi industriale, o fermă și o gară.”în urma acestor atacuri, 2 civili au fost uciși”, se arată în raport.

Citește și:  rușii au un nou termen limită pentru capturarea Severodonetsk: expertul a spus Cine este responsabil de acesta (video) Rușii au un nou “termen limită” pentru capturarea Severodonetsk: expertul a spus cine se ocupă de acesta (video) un avion ucrainean a doborât o rachetă de croazieră inamică în regiunea Sumy În regiunea Sumy, un avion ucrainean a doborât o rachetă de croazieră inamică unitățile Buryat au fost retrase din Severodonetsk, iar Lisichansk este decojit activ – Gaidai unitățile Buryat au fost retrase din Severodonetsk, iar Lisichansk este decojit activ – Gaidai

Luptătorii ucraineni ai grupului” Shid ” au distrus 32 de invadatori ruși și un depozit de muniții într-o zi.

Potrivit Grupului Operațional-tactic” Schid ” de pe rețeaua socială Facebook, apărătorii ucraineni continuă să restrângă agresorul în zona responsabilității lor.

În special, astăzi, pe 9 iunie, soldații ucraineni au distrus: personal – 32 de ocupanți, BMP – 1, ATT – 3, UAV – 1, depozit de muniții-1.

după cum a raportat UNIAN, APU desfășoară acțiuni ofensive în unele zone.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.