armata ucraineană continuă să distrugă dușmanii/foto Unian, Arsen PetrovArmata ucraineană continuă să distrugă dușmanii/foto Unian, Arsen Petrov

Armata ucraineană a efectuat peste 100 de misiuni de foc în țările din sud, a distrus 35 de invadatori și mai multe vehicule de luptă pentru infanterie.

Acest lucru este raportat de comanda operațională “Pivden”.

“Unitățile de armament de rachete și artilerie, în cooperare cu aviația, au finalizat peste 100 de sarcini de tragere pe zi. 35 de Rashiști și mai multe vehicule de luptă pentru infanterie au fost distruse anterior. Pierderile finale ale inamicului sunt clarificate”, au informat ei.

Inamicul a încercat să lanseze un atac aerian cu un elicopter Mi-24 pe pozițiile Forțelor Armate din Ucraina. “Datorită unei apărări organizate în mod rezonabil și utilizării eficiente a armelor adecvate împotriva prejudecăților, pilotul inamic s-a îndepărtat de grevă și s-a retras în grabă fără a folosi arme”, se arată în raport.

Ca urmare a bombardării lui Nikolayevshchina, 14 civili au fost răniți în timpul zilei, o femeie a fost ucisă. Majoritatea atacurilor se află în districtele Mykolaiv și Bashtansky.

“Situația din regiunea Odesa este stabilă. Măsurile contra-diversioniste demonstrează nu numai indicatori cantitativi, ci și calitativi”, se arată în raport.

după cum a raportat UNIAN, în direcția estică, luptătorii ucraineni au distrus 87 de invadatori pe 26 mai.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.