armata ucraineană apără granițele sudice /foto Unian, Arsen Petrovarmata ucraineană apără granițele sudice/foto de UNIAN, Arsen Petrov

În timpul unei încercări de a efectua recunoaștere aeriană în regiunea Mykolaiv, soldații forțelor armate din Ucraina au fost doborâți în mod adecvat de un alt “Orlan-10” al inamicului.

Acest lucru este raportat de comanda operațională “Pivden” pe Facebook. 

“Conform rezultatelor executării sarcinilor de incendiu și a loviturilor aeriene de către unitățile ucrainene de rachete și artilerie și aeronavele Forțelor Aeriene, pierderile preliminare ale inamicului se ridică la 24 de ocupanți, un tanc T-72, 4 obuziere MSTA-B de 152 mm, 4 unități de echipamente blindate și auto”, spune rezumatul.

De asemenea, este avertizat că în Marea Neagră, atunci când îndeplinesc sarcini de blocare a zonei, de transport maritim și de operare a porturilor, există 2 rachete și 5 nave mari de aterizare ale inamicului. Astfel, amenințarea cu lovituri de rachete și aterizări amfibii rămâne.

după cum a raportat UNIAN, în regiunile Luhansk și Donetsk, armata ucraineană a respins 5 atacuri și a distrus echipamentele inamice.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.