Adjunctul Poporului a distrus falsul rus despre Ugledar și Marele Novoselka/screenshot Adjunctul Poporului a distrus falsul rus despre Ugledar și Marele Novoselka/screenshot

Deputatul Dmitri Lubinets a distrus propaganda rusă falsă că în regiunea Donetsk Velikaya Novoselka și Ugledar sunt “sub controlul” forțelor rusești.

Forțele Armate ale Ucrainei au alungat inamicul, a scris deputatul poporului pe Facebook și a publicat dovezi video.

“Distrugem propaganda rusă la pământ! De mai multe ori a trebuit să aud că astfel de așezări precum Ugledar, Velikaya Novoselka sunt deja sub controlul moscoviților. Prin urmare, este necesar doar să ne uităm unde sunt pentru a înțelege că APU-ul nostru i-a alungat pe ruși…”,- a remarcat politicianul.

Citește și:  Atacul cu rachete al ocupanților asupra lui Bakhmut a devenit fatal: detalii despre bombardarea inamicului (foto) atacul cu rachete al ocupanților asupra lui Bakhmut a devenit fatal: detalii despre bombardarea inamicului (foto)

Deputatul a adăugat că nu este încă timpul ca persoanele care au părăsit Ugledar și Velikaya Novoselka să se întoarcă.

Amintiți-vă că trupele ruse au invadat teritoriul ucrainean dimineața devreme pe 24 februarie.

dușmanii au bombardat mai întâi instalațiile militare, apoi au atacat civili într-o serie de așezări, în special în regiunea Donetsk. 

Pe 17 mai, șeful Administrației civil-militare din Donetsk, Pavel Kirilenko, a declarat că întreaga linie frontală din regiune se află sub bombardamente inamice constante și a îndemnat oamenii să evacueze.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.