APU a eliminat asociatul lui Kadyrov – locotenent Colonel Zaur Dimayev/foto BAZA

Luptătorii AFU l-au eliminat pe asociatul lui Ramzan Kadyrov, locotenent-colonelul Zaur Dimayev. Echipa sa a intrat sub foc de artilerie vizat de apărătorii ucraineni.

Ediția rusă a bazei a povestit despre moartea ofițerului în canalul său de telegramă.

Este raportat că Dimaev a murit ieri, 31 mai. După-amiaza, echipa sa de șase persoane a condus o mașină UAZ Patriot lângă satul Kamyshevakha. Aparent, aceasta înseamnă o așezare în regiunea Luhansk.

Luptătorii AFU au tras asupra transportului de la artilerie. Drept urmare, doi Kadyroviți au fost eliminați, iar alți patru au fost răniți. Printre cei uciși s-a numărat comandantul adjunct al Regimentului 4 special numit după A. Kadyrov Zaur Dimaev. Surse oficiale rusești nu au comentat încă moartea locotenentului colonel.

Reamintim, potrivit consilierului șefului Biroului Președintelui Ucrainei Alexey Arestovich, Putin este nemulțumit de acțiunile Kadyrovites din Ucraina. Președintele Federației Ruse a avut o conversație neplăcută cu Ramzan Kadyrov despre acest lucru. Motivul conversației este lipsa unui succes real în război. Kadyrovites a reușit să devină celebru doar cu reclame în scenă, o nouă porțiune din care a fost prezentată recent de SBU.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.