luptătorii ucraineni nu permit invadatorilor să avanseze în regiunea Herson/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua Luptătorii ucraineni nu permit invadatorilor să avanseze în regiunea Herson/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua trupele ruse au încercat să avanseze în regiunea Herson, dar au suferit pierderi și s-au retras haotic.

acest lucru este menționat în Rezumatul Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei începând cu ora 18:00 din 24 iulie.

“Ocupanții au efectuat un atac aerian lângă Andreevka. După aceea, au încercat să avanseze în direcțiile iazului uscat – Andreevka și Bruskinskoe – Belogorka. Dar soldații noștri nu au dat inamicului nicio șansă de succes. Inamicul a suferit pierderi și s-a retras haotic”, se spune în raport.

De asemenea, este raportat că, în general, în direcția Kaluga de Sud, principalele eforturi ale trupelor ruse se concentrează pe prevenirea avansului luptătorilor ucraineni.

“Bombardarea inamicului a fost înregistrată lângă Osokorovka, Trudolyubovka, Pervomaisky, Yavkin, Novogrigoryevka, Kavkaza, Novonikolaevka, Kotlyarevoye, Polyana, Tavrichesky și Nikolaev. Apărătorii ucraineni, de asemenea, nu rămân în datorii”, a adăugat Statul Major General.

În afara bazelor, inamicul deține trei purtători de arme de înaltă precizie. Ucrainenii sunt îndemnați să nu ignore alarme de aer.

Reamintim, consilierul șefului Kherson Ova Khlan a spus că punctul de cotitură din față în regiunea Kherson a venit deja. Forțele armate ucrainene au luat o poziție de lider și lansează în mod deschis acțiuni contraofensive.

între timp, ocupanții încearcă urgent să reia furnizarea de arme către Regiunea Herson.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.