după ce au construit un pod ponton, ocupanții urmau să transporte aproximativ o duzină de vehicule blindate/screenshotDupă ce a construit un pod ponton, invadatorii au fost de gând să feribot aproximativ o duzină de unități de vehicule blindate/screenshot

Forțele Armate ale Ucrainei au distrus din nou trecerea pontonului invadatorilor peste râul Seversky Donets.

Acest lucru este raportat de canalul Telegram al Ministerului Afacerilor Interne.

Se remarcă faptul că ofițerii de recunoaștere aeriană ai Serviciului de frontieră de Stat din Ucraina au constatat că invadatorii au stabilit o trecere peste râu. După ce au construit un pod ponton, urmau să transporte aproximativ o duzină de vehicule blindate.

“Inamicul a planificat să depășească Seversky Donets și, în schimb, a completat compoziția flotei submarine. … Transmiterea în timp util a informațiilor către Tunarii Forțelor Armate din Ucraina a făcut ajustări la planurile invadatorilor, iar o lovitură bine țintită a distrus trecerea împreună cu tancul inamic, care se afla pe el în acel moment”, se spune în raport.

Ministerul de Interne a menționat că tancurile inamice, vehiculele de luptă pentru infanterie și infanteria au încercat să se ascundă, dar datorită muncii unei drone de recunoaștere, artileria noastră a primit informații despre plasarea lor.

“Conform rezultatelor muncii artileriei noastre, inamicul a pierdut mai multe echipamente și câteva zeci de soldați”, informează Ministerul de Interne.

După cum a raportat UNIAN, mai devreme în regiunea Donetsk, Forțele Armate ucrainene au împiedicat deja ocupanții ruși să traverseze Seversky Donets. Rușii plănuiau să redistribuie personalul și vehiculele blindate grele printr-o trecere de ponton lângă Serebryanka. Dar traversarea râului Seversky Donets este misiune imposibilă datorită soldaților celui de-al 30-lea OMBr și a altor agenții de aplicare a legii.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.